Mijn Privacy

Privacy

Wanneer u op Silcores.be surft, doet u dat anoniem. Toch kan u op vrijwillige basis persoonlijke gegevens aan ons doorgeven, zodat wij met u kunnen corresponderen. De informatie die u over uzelf meedeelt, met name uw e-mailadres, dient enkel om onze communicatie en leveringen te vergemakkelijken en om zo goed mogelijk aan uw eisen te beantwoorden. Silcores.be respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgegeven aan derde partijen.

Als u een bestelling plaatst bij Silcores.be, wordt u gevraagd om een account aan te maken. Tijdens dit aanmeldingsproces kunnen we de volgende gegevens vragen om u een goede en persoonlijke service te kunnen beiden :

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.
  • Uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
  • Betalingsinformatie, zoals uw kredietkaart- of bankrekeningnummer. Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling af te ronden.

Cookies

Net als alle webshops, maken wij gebruik van een zogenaamde cookie, om uw winkelmandje te kunnen opslaan.

Doorlinken via onze website

De website van Silcores.be kan advertenties van derden of koppelingen naar andere websites bevatten die niet onder het beheer van Silcores.be vallen. Silcores.be is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende websites. Het opnemen van links naar andere websites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van Silcores.be met betrekking tot de inhoud van dergelijke websites.